Best verkochte producten

Aanbiedingen

Batterijen hoorzitting lange ...

Hoe zit het op lange termijn hoorzitting batterijen?

De meeste merken van batterijen voor gehoorapparaten doen in hun advertenties levensduur of de looptijd van hun extra lange batterij gehoord.

Deze batterijen horen vendors kiezen om een kwaliteit die zeer gezocht.
Iedereen appareillée zoek dit comfort en vermindert het risico van terechtkomen in een gesprek over batterijen en dus zonder zijn gehoorapparaat.

Maar heel weinig mensen weten hoe te controleren of deze informatie en de meesten van ons kopen deze batterijen lange termijn gehoord zonder te weten hun effectiviteit.

Vaak is de koper van lange duur batterijen zijn teleurgesteld omdat we moeten weten dat een variabele van de levensduur van deze batterijen is de energie die nodig is voor het aandrijven van uw hoortoestel.

Bijvoorbeeld, een persoon in nood van een sterke amplificatie ziet het leven van de batterijen horen verminderd vergeleken met een persoon die minder krachtig hoortoestel dat dus minder energie

Daarom, in plaats van te vertrouwen op de slogan controleert de specificaties van de batterijen die u koopt gehoorapparaten.

Het aantal mAh dat blijkt eigenlijk nauwer de levensduur van batterijen gehoorapparaten.

Bijvoorbeeld, een batterij van 90 mAh hoorzitting zal duren minder lang dan hoorzitting 100mAh batterij.

Een ander zeer belangrijk is de curve van de batterij van kwijting hoorzitting, als het daalt tot 80% na 10h (bijvoorbeeld) de hoorzitting zal de batterij zo laag als zij blijft aan de macht.

Het is daarom zeer belangrijk dat de batterij hoorzitting diffuse energie in een lineair meer dan 80% en eindigde abrupt (in 5-10 minuten), zal betekenen dat de batterij presteert goed zijn contract van lange termijn distributie.

Controleer de technische specificaties van onze batterijen horen: http://www.pilesauditives.be