Best verkochte producten

Aanbiedingen

Overzicht van producten van fabrikant Rayovac

Rayovac is er trots op de best verkopende gehoorapparaat batterij in de wereld en de meest krachtige bieden

 

Rayovac heeft een team gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling die continu werkt samen met hoortoestel fabrikanten te verbeteren en optimaliseren van de prestaties van zijn hoortoestel batterijen en aan te passen aan de nieuwe technologie gehoorapparaten.

Rayovac Extra Advanced


Rayovac is er trots op de best verkopende gehoorapparaat batterij in de wereld en de meest krachtige bieden 


 


Met onze nieuwste innovatieve assortiment - Rayovac Extra Advanced - bieden wij onze klanten de batterijen voor hoorapparaten wiens levensduur is langer.


Om de leidende positie op het gebied van performance batterijen voor hoorapparaten aan te tonen, heeft Rayovac een nomenclatuur van geavanceerde tests die nauwkeurig de eisen van apparaten en consumenten ontwikkeld. Deze uitgebreide reeks tests de voorwaarden van consumenten apparaten en milieu-omstandigheden met behulp van onze bestaande protocollen om de belangrijkste eigenschappen van hoortoestellen, waaronder beoordelen simuleren: kenmerken van intensiteit en impuls; temperatuur en vochtigheid; corrosie en lekken; ontladen; afmetingen; houdbaarheid en betrouwbaarheid; spanning en intensiteit van de in situ hoortoestel batterijen en vooral benchmarking IEC. 

De procedure voor het vergelijken van de prestaties met concurrenten is ontwikkeld door ANSI en IEC agentschappen. Onze tests op basis van deze resultaten is gebleken dat de nieuwe hoortoestel batterijen Rayovac ProLine ADVANCED zijn de meest duurzame en betrouwbare batterij nooit verkocht tot nu toe.Maar het houdt niet op bij het ​​product stack. We gaan verder naar de behoeften van onze klanten te voldoen. De Rayovac Extra programma ontwikkelt uw bedrijf met marketing materialen. Essentiële instrumenten om u te helpen uw klantenbinding te verbeteren 


Meer
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items